Vem är jag?

Hej på er alla läsare - både gamla och nya. Tänkte berätta lite om mig själv, varför jag har den här bloggen o.s.v

Jag är för tillfället en tjej på 19 vårar som bor nära vårt lands vackra huvudstad och går sista året på det samhällsvetenskapliga programmet, men inriktningen beteendevetenskap. På fritiden hänger jag en hel del med min familj och mina underbara vänner och ibland andra sköna människor. Tyvärr går alldeles för mycket av min tid åt att plugga och jobba, och mycket av den resterande tiden lägger jag på att surfa på nätet, kolla på serier eller filmer och blogga. Förutom det älskar jag att läsa och jag skulle helt klart definiera mig själv som en ganska stor boknörd (vem försöker jag lura, jag är en total boknörd - och när vi ändå pratar om det, kolla gärna in min bokblogg Aldrig bara ord). Ett av mina största intressen är att skriva och förhoppningsvis kommer jag en dag kunna klassa mig själv som författare, men den dagen är inte här än. Tills dess har jag dock den här bloggen där jag kan få uttryck för min skrivlust och dela med mig av alla mina skruvade tankar.

Världen vi lever i fascinerar mig något enormt och det finns så mycket vi inte vet, så mycket oförklarligt och intressant där ute att jag nästan blir vimmelkantig bara av att tänka på det. En del av de sakerna kommer jag ta upp här på bloggen. Ibland bara nämna, ibland fördjupa mig i, men oftast bara diskutera. Det finns så många obesvarade frågor att jag kommer aldrig kunna ta mig an dem allihop, men en bra skara kan jag väll åtminstone ta tag i. Inte för att den här bloggen bara kommer handla om filosofi -en beskärd del kommer helt klart gå åt åt mitt ointressanta, banala, aningen humoristiska liv - men det får ni leva med - och en hel del saraksam kommer nog också slinka in på köpet. Sen vill jag bara poängtera att ni nog inte kommer hitta särskillt många svar här. Nog kan jag diskutera saker allt, men ordentliga svar är inget jag är bra på.

Jag är trotts allt bara en 19 årig tjej som försöker lista ut all den komplicerade skit och alla de underverk som vi kallar livet. Jag kan inte mycket, och jag vet definitivt inte mycket, men det stoppar mig inte från att vara nyfiken och försöka ha roligt och förhoppningsvis göra det bästa av så mycket som möjligt.

Tack för att ni tittade in här och jag är på riktigt så tacksamma till alla som läser min blogg. Jag blir så lycklig av att veta att någon där ute finner det jag skriver underhållande eller intressant. All kärlek till er!!

Kram
Kimberly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar