fredag 25 maj 2012

Cirkeln: De utvalda

Hejhej, ni som läst cirkeln och Eld känner säkert igen de här personerna:

Tycker egentligen inte att någon på bilden är särskilt bra utom Nicolas 

Minoo. Personligen så tycker jag att Kim (han som rittat den, kommer inte ihåg efternamnet) har gjort att hon ser lite för sur och alvarlig ut.

Mona månstråle: Tycker att hon ser lite för .... formel ut och jag hade nog tänkte mig henne lite yngre

Vanessa: Det är inte riktigt såhär jag har förestält mig Vanessa men samtidigt så tycker jag att den här bilden nästan visar Vanessa perfekt. Jag hade nog bara tänkte mig henne lite tyffare

Elias: Vet inte riktigt vad jag tycker. Kim borde ha målat honom lite tuffare tycker jag.

Linnéa: Jag föreställer mig absolut inte Linnéa så här! Hon ska vara vackrare, mer utåtriktad, tuff, modeinriktad, stolt. Men ögonen är ganska bra.

Anna-Karin: Hade inte tänkt mig henne riktigt såhär, men precis som med vanessa så tycker jag att den här bilden passar bra in på Anna-Karin. Jag hade nog bara föreställt mig henne lite typ fulare tror jag.

Rebeca: Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, den här bilden är rebecka och samtidigt verkligen inte. Bilden över på Anna-Karin tycker jag nästan passar lite bättre. Jag tycker kanske att bilden på rebecka skulle varit lite, gladare, utotriktad typ. 

Ida: Nej, jag tänker mig inte ida så här. Kanske är hon verkligen såhär...snobbig? Men jag hade nog föreställt mig henne mera, fåfängd, modern och modefixerad. Ner pigg tror jag och mer utåtriktad och stålt (även om hon verkar stålt på bilden)


Jag tycker den här bilden passar in ganska bra på alla förutom möjligtvis Anna-Karin och kite ida.

Kram!

2 kommentarer:

 1. Åh kan inte du testa rita dom som du tycker dom ser ut och lägga ut här på bloggen! <333

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, kan tyvärr inte rita, det blir aldrig som jag har tänkt mig, jag kan liksom inte få ner bilden jag har i huvudet på paper på det sättet.
   Men tar ändå din kommentar som en komplimang ;) <3

   Radera