tisdag 8 maj 2012

Förändrat

Hej nu lägger jag in en lite kort novell här. Det var länge sedan jag skrev, så japp, den e inte perfekt. Men men ;) <3

______

(Invation) Förändrat
    Jag satte mig ner på slätten och tittade ut över staden, på så få dagar hade så mycket förändrats. Jag förstod inte hur den stad som jag levt i, i så många år, som jag hade växt upp i och som innehöll hela mitt liv plötsligt hade förändrats till något kalt och hemskt. Jag kunde inte förstå hur staden som jag hade lärt mig cykla i, som jag hade legat ute i gräset och läst i och som jag varje dag hade vandrat fram på gatorna till och från skolan i, plötsligt var en stad full av förödelse och död.
    Hur kunde den stad som innehöll så mycket av mig och mitt liv, som var så fridfull och lugn att den största nyheten var några enstaka bilolyckor, plötsligt vara en av de största nyheterna i många länder runt om i världen?
    Hur kunde det som en gång varit så vackert plötsligt vara smutsigt och fult?
    Insperation: Imorgon när kriget kom-serien (de två första böckerna), Ellie
___________

Japp, Vet inte om ni förstod allt, ni som läst "Imorgon när krivet kom-serien" fattar kanske mer, men orkar inte förklara. Fick lite insperation, eller vad man ska säga från den. kort och gått så kan man säga att novellen handlar lite om huvudkaraktärerna och vad som har hänt dem.

I alla fall, hoppas ni tyckte om den, och kommentera gärna

Kram! <3

2 kommentarer:

 1. Men den här var ju bra du! Väntar gärna på en fortsättning? /Sylle

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet inte om det blir någon fortsättning, det är ju liksom som om jag bara skrivit till en lite del på en bok :) <3 Men du kan ju alltid läsa boken ;)

   Tack ändå :D <3
   Kram

   Radera