torsdag 6 november 2014

Så jaha, är jag tillbaka igen eller vadå?

Tjenare tjenare my friends - om ni nu kommer ihåg vem jag är eftersom det var sisådär en biljon år sedan jag bloggade sist. Men nu är jag här igen! För gud vet hur många inlägg, men några stycken kanske i alla fall.
      Vet ni det är sååå typiskt. Igår hade jag värsta flowet och blev jättesugen på att blogga och jag hade massor av idéer och allt. Men sen blev det supersent och jag kände att jag verkligen inte kunde blogga. Och självklart idag då när jag sätter mig ner för att blogga så har inspirationen bestämt sig för att ta semester eller något så det sög ju lite. Men jag kämpar på endå och jag ville bara säga att; Lovisa, om du läser det här (vilket du förhoppningsvis gör eftersom du typ är min enda trogna följare som jag vet om och det skulle vara en gnutta tragiskt om du också har övergett min lilla blog och lämnat den åt sitt öde. Men om du nu läser det här) så vill jag bara säga att: Det här inlägget är till dig! Du inspirerar mig till att vara en bättre bloggerska och för det är jag evigt tacksam
       Till er andra (om det nu finns några andra) så ville jag bara påpeka att jag har en bokblogg också som jag driver med en kompis där jag faktiskt lägger ut inlägg lite oftare. Så om ni är sugna kan ni ju titta in där och bidra till statistiken. Den kan behöva det. Klicka HÄR för att komma till bloggen - det är värt det - lovar.
      Så nu ska jag sluta göra reklam för min andra blogg (som är asbra) och önska er en trevlig kväll så ses vi säkert (förhoppningsvis) jättesnart.

Kramar till er för att ni tog er tid att läsa dethär,
Kram
Kimberly

2 kommentarer: