torsdag 30 augusti 2012

Ljuset (novell)

Som jag sa i förra inlägget, så ska jag om jag nu ska ta en blogg paus, sluta med stil. Så här kommer en novell av mig :) <3

Som vanlig © på allt jag skrivit själv. Ärligt talat det är inte schyst att ta något någon annan har kämpat hårt med och sedan använda för egna fördelar. Saker som jag skrivit själv (typ noveller) får ändast copigeras med min tillåtelse och om mitt namn sätts under, med länk till min blogg (eller mail adress)

Här kommer i alla fall novellen:

_________


Ljuset

Han tog min han. Mörkret omkring oss kändes tryckande. Som om någon bevittnade oss. Jag hade ofta haft den känslan på sistonde.
   ”Vi kan göra det.”  sa han. Jag vände upp huvudet och tittade in i hans gröna ögon. De tycktes lyssa i nattens mörker, och jag fick känslan av att de var det ända som gav mig ljus, de ända i hela världen. ”Vi kan sticka, bara du och jag.”
   Jag fortsatte att tyst stirra in i hans ögon. Jag skulle inte stå ut med om ljuset i de ögonen slocknade. Då skulle min värld åter falla i mörker och jag klarade inte av det, inte en gång till. Inte när jag hade hittat ljuset.
   ”Jag kan inte fortsätta fly.” sa jag. ”Man förlorar alltid om man ger upp.”
   ”Men du ger inte upp” insisterade han. Jag skakade på huvudet.
   ”Nej, jag springer. Men det handlar inte om att komma först in i mål, det handlar om att stoppa sin motståndare från att nå det. Det gör inte jag. Man vinner inte utan strid. Och det  är dags för mig att strida. Annars kommer det här aldrig att få ett slut.”
Han tittade mig djupt in i ögonen en lång stund. Sedan nickade han sammanbitet. 
   ”I sådana fall ska jag stå vid din sida. Vi ska klara det här, tillsammans.”
   Jag tryckte hans hand och ett litet leende lekte på mina läppar. Jag visste att tiden var inne. Det var dags för mig att sluta gömma mig för farorna och i stället möra dem. Och jag skulle kämpa. Kämpa för ljuset. 

av: Mig, Kimberly S
__________

Kommer sakna er gays. Men det är ju inte som om jag lägger av forever. Jag kommer snart tillbaka ska ni se, så  överge inte bloggen helt. Titta in här då och då ;) <3

kram på er :) <3<3

Kimberly

p.s Skriv jätte gärna vad ni tycker om novelle, för det skulle göra mig så hemskt glad om jag fick höra era åsikter!! :D

2 kommentarer: