lördag 6 augusti 2016

Förkyld

Jag är förkyld. Sådär jobbigt förkyld när man mår pissdåligt i ena stunden och sen ganska bra i nästa, bara för att må dåligt igen fem minuter senare. Och när det 100% känns som om man har feber, men termometern bara säger att man nästan har feber och man håller på att bli galen, för huvudet bultar och kroppen känns alldeles tung och man svettas och fryser om vartannat - och man är helt säker på att man har feber (eller så är det bara jag?).
     Typ så har mina två senaste dagar varit.
     Jag mådde så dåligt igår att jag till och med fick ringa och sjukanmäla mig från mitt pass på jobbet idag. Vilket gav mig jättemycket ångest eftersom jag aldrig har sjukanmält mig förut och ingen svarade i den förbaskade telefonen och det bara kändes jättejobbigt. Men det löste sig tillslut. Så istället sov jag till halv tio idag när jag vaknade och inte kunde somna om, gick upp och för en halv minut kände att - nejmen, jag mår ju bra, bara för att ligga ner i sängen igen två minuter senare med en huvudvärk som sa åt mig att jag förmodligen hade feber igen, trotts att termometern bara visade att jag låg på gränsen igen.
     Men för tillfället mår jag lite bättre i alla fall. Vi får väll se hur jag mår om en halvtimme igen, men för nu är allt lugnt. Hoppas bara att jag vaknar upp frisk imorgon så jag slipper ringa och sjukanmäla mig från mitt pass på måndag också. Jag tror verkligen inte jag kommer ha mindre ångest andra gången jag ringer. Vi får hoppas på det bästa helt enkelt.

Godnatt på er
Kram
Kimberly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar