måndag 30 januari 2012

How can thing that feel so right, on the samme time be wrong?

hej hopp på er :D Jag är på toppenhumör :) <3 imorgon så är det hemstudiedag, så jag slipper skolan och kan sova hur länge jag vill i morgon. Vilken skön känsla. Tycker defenitift att vi ska ha hemstudiedagar oftare :) <3 Och så slipper jag gympan också :D ännu bättre. Det är nämligen så att vi håller på med gymnastik och jag har kommit fram til att jag har ett form av weird handikap, som man också helt enkelt kan kalla för räddsla (fast räddalor är ju liksom typ handikap, om man tänker efter, för de hindrar än från att göra saker...) Jag kan inte göra någonting som har med snurra runt, kullebytta, volt eller något sånt i runnar, på bom, räck i rep eller vad som hälls! Det är så jäkla obehagligt jag får typ hel panik.
   Jag undrar om världe typ höll på att gå under och den snabbaste vägen var över en bom (och vi låssas nu) och jag måste ta mig över den genom att göra en kullebytta runt den. Jag vet fasen inte om jag skulle klara det. Vi får hoppas det. för världens bästa...
 
Aja, i alla fall. HEMSTUDIEDAG i morgon! Fett glad. Fast jag får vara ensam hemma helt lonly i vårt spökhus till villa. Men men, sånt är livet. Och det ska faktiskt bli lite skönt att få vara ensam. Hoppas bara inte att en mördare eller något kommer och knacker på dörren, för då blir det lite obehagligt...Aja :) <3 Här kommer några bilder. Jag voflade håret i går kväll, så et var aldeles vågit i dag i skolan och så satte agnes upp det i tofsar så att det såg ut så här:
Inte världens bästa bild kanske....

Min syrra ville också ha voflat hår så jag hjälpte henne att vofla det :D <3Så här snygga blev vi :) <3

Kram <3

2 kommentarer:

 1. Vad fint! Ni ser ut som små änglar!
  Kram ida:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha tack så mycket :) <3<3<3 Du e en ängel Ida <3 <3<3<3

   Radera