torsdag 1 januari 2015

Gott nytt förbaskat år på er!!!

Så första januari 2015!! Det är första dagen på ett nytt år. Dagen man oftast - barnsligt nog - tror allt kommer förändras (jag är sån), men när man väl vaknar upp på morgonen (eller eftermiddagen sådär eftersom man var uppe hela natten och festat - eller liknanade) så är världen precis lika jäklig som den var 2014.
       Men samtidigt handlar inte ett nytt år bara om första dagen. Det handlar om hela året. So what om man vaknade upp efter att sovit bort halva dagen och är helt mosig och bara känner för att dra täcket över huvudet och sova bort hela jävla året när man vaknade i morse. Skitsamma om man inte drog direkt till gymmet idag, eller började dagen med en nyttig frukost som man lovat sig själv eller uppfyllde några av sina nyårslöften som man så optimistiskt lovade att genomföra igår. För första januari är bara en av 365 dagar på hela året. Skit samma om du fullständigt kastade bort den. Du har fortfarande 364 dagar kvar att göra vad fasen du nu vill göra det här året. Du har fortfarande 364 dagar kvar att förändra allt. 364 dagar att inte sova bort, att gå till gymmet, äta nyttig frukost och genomföra de där nyårslöfterna.
      2015 kommer inte bli magiskt bara för att det gått en dag. Det kommer inte att bli fantastiskt för att det är ett nytt år. Men det kommer bli förbannat jävla GRYMT för att det är vad vi väljer att göra det till.
      Jag vet att det är väldigt kliché att säga saker som "Man väljer sin egen lycka" och allt det där (men vem försöker jag lura - jag är en vandrande kliché) men samtidigt är det sant. Lycka är åtminstone delvis ett val. Så låt oss göra det bästa av det. Låt oss rocka 2015!! Och hurrni, vi har 364 dagar kvar på oss att göra det.
      Skål på er!

Kram
Kimberly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar