söndag 11 januari 2015

Dröm er iväg

Idag vill jag lyfta upp drömmar. Att drömma sig bort, dagdrömma, att fantisera, ha mål och drömmar man vill uppfylla. Drömmar i alla dess former. Jag tycker verkligen det är en av de mest fantastiska sakerna med oss människor. Både drömmarna vi har under natten och under dagen.
        De drömmarna vi har som mål, som får oss att jobba hårt. Och de som för oss bort från verkligheten. Som får oss att hoppas och fantisera och ta en paus. Åka någon annan stans liksom. Inte så att vi glömmer att leva i nuet, glömmer att uppskatta det vi har. Nej, vi kan inte drömma hela tiden. men drömmarna är verkligen också viktiga. På grund av det jag sa tidigare. Pågrund av att de driver oss framåt och erbjuder oss en flyktväg från vardagen när vi behöver en.
        Och för att ärligt, det kan vara ganska härligt att drömma.

Så ta några minuter att lever er bort om ni behöver. Skapa drömmar om framtiden att kämpa för och hoppas på. Fantisera. Men ta livet som det kommer. Lev ut varje dag. För drömmar är bra, men de är också bara drömmar och man kan inte spendera hela sina liv fast i dem. Livet sker här och nu, inte borta någon annan stans.

Ha det gott
Kram
Kimberly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar