måndag 25 november 2013

Tjenare - suger jag?

Vad är det för fel på mig?! Varför tar jag aldrig tag i saker och ting?!
    Jag kan inte prioritera (eller stava)!! Det är mitt problem. Jag bara skjuter upp saker och bla, bla, bla och sen sitter jag där skitstressad som en annan idiot bara för att jag inte hade vettet att ta tag i det från början!!
    Ååh! Jag blir så trött på mig själv. Fan.
    Jag suger. Mitt liv suger. Världen suger (inget illa menat).

Och vad är det för fel på mitt skrivande?!
    Jag har alltid trott att jag ändå är ganska bra på att skriva, men ingen vill läsa vad jag skriver, jag får inte särskillt höga betyg i svenska och jag bara vet inte längre! Visst folk säger alltid att jag är bra: "Men du är ju jätte bra på att skriva." Visst tack, jag uppskattar det jätte mycket att ni tror på mig (jag menar det) men har ni faktiskt läst vad jag skrivit någon gång?? Jag vet inte, kanske har ni det men av vad jag vet så är det inte jätte många som faktiskt läser vad jag skriver (av vad jag hör och så). Inte för att ge folk dåligt samvete eller något, men jag menar om ingen vill läsa det, så måste det ju ligga något bakom - eller hur. Då är det förmodligen inte tillräckligt intressant eller tillräckligt bra.
    Dessutom suger mina betyg i svenska. Och inte för att jag tycker att det är dåligt att ha låga betyg (okej ibland kan det vara det) men det är just i svenska, för jag känner att jag klarar så mycket mer, men ändå så är mina betyg så låga. Visst kanske beror det på att jag inte pratar så mycket - muntliga förmågan - jag fattar det. Men när vi väl har skrivuppgifter så går det inte särskilt bra på dem heller. Nu senast skulle vi lämna in en novell och mina betyg på den var inte de bästa om man säger så. De flesta jag känner - i princip alla - fick högre än mig. Inte för att jag påstår att jag är bättre på att skriva eller något - men så mycket sämre kan jag väll ändå inte vara, eller?
    Kanske är jag bara dålig fast jag inte insett det. Kanske har jag gått runt i den här fantasibubblan och trott att jag kan mycket mer en jag egentligen gör.
    Fy vad hemskt. Kanske är jag en bluff som alla andra genomskådat utom jag.
    Inte för att jag fiskar efter komplimanger eller något (okej ska vi vara ärliga så - lite. Det skulle kännas bra nu om någon kom och bara "Nej jag har läst allt du skrivit och du är bäst. Nästa J.K Rowling." Meeen, det är inte därför jag skriver det här inlägget. Det är för att jag går igenom en liten mini kris som förmodligen kommer vara över om några dager -men ändå.)
    Det är inte så att jag tänker ge upp skrivandet eller något, men jag menar - ändå. Tänk om jag inte är lika bra som jag trodde och alla har insätt det förutom jag. Tufft alltså.

Nu ska jag gå och tvinga mig själv att ta tag i allt det där jag måste ta tag i - och dricka vatten. Jag har huvudvärk.
    Känn er fria att lämna en kommentar om hur bra eller grymt dålig jag är på att skriva så jag får höra lite andra åsikter. Min senaste novell (den som just blev betygsatt -inte särskilt bra - finns under fliken 'Noveller' - det är den längst upp)
   
Ha en awesume kväll alla
Kram
Kimberly

2 kommentarer:

 1. Neeeeej! Du suger inte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vem du än är, tack <3<3<3 Kramar till dig för att du skrev det :*

   Kram
   Kimberly

   Radera