onsdag 7 september 2011

Ibland så undrar jag bara, undrar bara vad folk egentligen tycker om mig.

Ja har ni aldrig undrat det. Stannat upp och undrat om du betyder lika mycket för din kompis som hon (i mitt fall, för jag har typ bara tjejkompisar, men så klart så kan det vara en han också(; ) betyder för dig. I bland kan det värkligen kännas som man glidit i från varandra, men i hjärtat så tycker man precis lika mycket om personen som innan. Ibland kanske ännu mer...
Det är så många av mina vänner som jag älskar, älskar så otroligt mycket. Och även om jag kanske inte alltid träffar alla mina bästa vänner hela tiden så betyder det inte att jag slutat älska dem. Jag tror att om jag verkligen börjat älska en vän så finns den för alltid i mitt hjärta. Även om vi nästan aldrig ses så finns dem i mitt hjärta.
Så alla mina underbara vänner, jag älskar er. OCh jag kan bara hoppas att ni älskar mig tillbaka och att det finns människor här i världen som jag betyder något för. Och ändå vill jag inte tvivla på mina vänner, jag vill inte tvivla på att d gillar mig, men om de nu tar sig tiden att stå ut med mig så antar jag att ni i alla fall måste gilla mig lite gran. Men den stora frågan är om ni gillar mig lika mycket, om ni älskar mig lika mycket som jag gillar er, som jag älskar er.
<3

Kram alla underbara <3<3<3 :)

2 kommentarer: