lördag 22 september 2012

Fri

Hej hurrni :) För ett tag sedan skulle vi skriva "Fånga ögonblicket" i svenska. Ganske nöjd med min, så tänkte lägga ut den här. Skriv gärna vad ni tycker om den. ©
____________

Fri

    Jag sprang.
Benen trummade mot berget under mig, medan jag rusade fram. Det var så härligt att bara springa, känna fartvinden mot ansiktet och släppa allt. Inte tänka.
    Jag kom fram till slutet av klippan och stannade. Och medan havsvinden slet i mig och salta droppar stänkte upp och regnade ner över mig, så såg jag ut över havet när det rullade in mot land, krossades mot klipporna och exploderade i tusentals små vattendroppar. 
    Havet var aldrig still, det fortsatte alltid att röra sig och stoppades inte av något. Inget kunde stoppa dess framfart. På sätt och vis var det ostoppbart. Ingen bestämde över det, havet gick inte att kontrollera, det valde sin egen väg. 
    Det var fritt. 
Jag andades in ett djupt andetag som doftade av salt vatten, tång och sommar och kastade en sista blick ut över havet, som tycktes fortsätta i alla evighet. Sedan vände jag. 
    Jag började springa igen, bort längs kusten. Och just då, när jag rusade fram och kraften strömmade genom kroppen, då kände jag mig ostoppbar. Som om inget kunde hindra mig, inget kunde stoppa mig -precis som havet. 
    Och medan havs vinden svepte förbi mig så kände jag mig fri - på riktigt.

av: Kimberly S ©
__________________

Hoppas ni tyckte om den! :D Kommentera gärna <3

Nu får ni ta och ha en awesome Lördag

Kram!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar