söndag 28 augusti 2011

Yttersta Offret!

Hej på er.
JAg vet att det var ett tag sedan jag skrev men jag har varit lite upptagen av att släkten varit här (är fortfarande) och ätit kräfftskiva. OCh sen så har jag varit lite upptagen av yttersta offret. Den sjätte och sista boken i VA (Vampire Academy). JAg har väntat på den hela sommaren och den är så himla bra. JAg kan knappt sluta läsa. Det är ett under att jag sitter här vid datorn och skriver till er. Men i vilket fall. Den är extremt bra och för er alla VA fans. Här kommer en kort recention så att ni vet vad som väntar om ni inte redan läst de. I och försig har jag bara kommit halva boken, men... ja, jag kan ju skriva vad som står på baksidan i alla fall och sedan när jag läst boken kan ni få höra min recention. Eller så kommer den redan nu... nej jag väntar nog lite. Inte för att ni kommer att få vänt särskilt länge. JAg har redan läst över 300 sidor sen i fredags eftermiddag. Men okej, här kommer lite info:

Yttersta Offret
av: Richelle Mead.
I serien Vampire Academy.

Drottningen är död och Rose Hathaway sitter i fängelse för högferäderi. Hon har två veckor kvar att leva och för första gången i sitt liv är hon riktigt, riktigt rädd. Samtidigt befinner sig Lissa vid hovet i en lifsfarlig kamp om tronen.
  För att rädda Lissa och bevisa sin egen oskuld måste Rose ta hjälp av både Adrian och Dimitri, de två stora kärlekerna i hennes liv. OCh snart ställs Rose inför den största utmanigen i sitt liv:
Att tvingas offra det som betyder allt i hela världen...

Än så länge kan jag säga så här mycket om den...

Drottnigen är död och Rose sitter i fängelse för högferäderi, trotts att hon är oskyldig. Alla tror att hon har mördat drottnigen och straffet för det är döden. Inom två veckor kan Rose vara död och nu, för första gången i sitt liv är hon rädd, riktigt, riktigt rädd.
  Med hjälp av de hon älskar lyckas hon rymma från fängelset och fly med Dimitri och Sydney. De lever som laglösa och Rose vet att hon lever ett farligt liv. När som hälst kan hon bli dödad och priset på hennes huvud är högt...
  Samtidigt befinner sig Lissa vid hovet och slås om tronen i en livsfarlig kamp.
  Vänner blir till fiender och fiender blir till vänner. Plötsligt går det inte längre att veta vem man kan lita på.
  Och vem ska rose till sist välja?
  Dampiren och Beskyddaren Dimitri. Hennes livs kärlek som starkt hävdar att han inte kan älska henne längre, eller den kungliga moroi Adrian som säger att han är helt galen i henne.
  Rose har inte ett lätt liv, men hennes liv har aldrig varit lätt. Men nu står allt på spel. Och hur ska det sluta. Ska Rose rentvå sitt namn? Ska hon få sin lycka efter allt?
  Tillsist upptäcker rose att hon bara kan lyckas genom att offra det som betyder mäst för henne i hela världen...
  Och så har vi den största frågan av alla, VEM MÖRDADE DROTTNINGEN?

japp, hoppas det var en bra recention och jag kan alvslöja så myckat ett frierier också är inblandat. Men det där med att offra det som betyder mäst av allt har jag bara fått från internätt och baksidan på boken för jag har bara kommit halvvägs i den än. Men överralt är man rätt tydlig med att hon måste offra det som betyder mäst av allt för henne. Mingissnig är att det är Lissa...

Här kommer i alla fall en bild på Yttersta offret. Hoppas ni orkade läsa allt ;)

Puss och kram på er. OCh alla ni som inte har läst Vampire Academy. Gör det för den är så himla bra <3

1 kommentar: