lördag 2 juli 2011

Ytan (novell)

Hej på er igen <3
Jag tänkte lägga upp en novell jag skrivit.
När jaga var ute på internätt såg jag (av någon andlednig) en blid. Jag skrev en novell om hur jag tror personen på bilden kände sig. Non grätt, mascaran rann. Men för munnen häll hon upp med ett papper med en ritad mun. Och jag tror att hon kände sig sorgsen på insidan men vissade upp en fasad. en spelad glädje med ett leende. I alla fall (jag tror att jag av någpn andlednig är rätt bra på att skriva om sorg även om det aldrig har hänt något riktigt sorligt i mitt liv. det kanske är precis därför jag är hyfsat bra på det. Jag vet inte...)

_______________________________________________
Ytan

Mina känslor var som hugna i sten efter allt jag hade gått igenom den senaste tiden. De kunde enbart bara vara sorgsna och smärtsamma. Mitt hjärta klarade inte av de glada och lyckliga känslorna.
  Bara de som fortfarande stod mig nära visste hur jag kände. De andra såg bara den likgiltiga glada tjejen som inte alls var glad.
  De såg mitt falska leende som aldrig nåde ögonen.
  Men egentligen grät jag. Inombords grät mitt hjärta. Inombords var jag ett vrak. Förstört efter det som hänt. Men på ytan log jag. Log för att ingen skulle lägga märket till mig och börja fråga saker. För jag orkade inte berätta. Jag orkade inte prata om det som hänt. Det kändes som om bara jag sa ett ord om det så skulle ordet slingra sig runt mig och kväva mig. Ta livet av mig.
  Och kanske ville jag dö efter det som hänt. Lindra den oändliga smärtan i mitt hjärta. Men jag orkade det faktiskt inte. Jag var för rädd. För rädd för döden.
  Så därför lätt jag bli att yttra orden om vad som hänt till någon. Bara de som redan visste fick veta. De andra skulle jag aldrig berätta det för.
  Därför gömde jag mig bakom min mask. Bakom det falska leendet och spelade lyckan. Men egentligen var jag förkrossad. Bara när jag var ensam och ingen så på tillät jag mig att släppa fram de smärtsamma känslorna. De känslorna som höll på att ta livet av mig. De som bröt ner mig inifrån, men som jag vägrade att vissa för någon.
_____________________________________

Japp hoppas ni gillar den. Komentera gärna <3 :-)
kram på er nu <3

2 kommentarer:

  1. den va jätte bra kimberly!! men jag vill veta vad som hade hänt kan du inte typ skriva en del två eller nånting :)<33

    SvaraRadera
  2. Tack <3
    Kanske det kanske. Ska tänka lite <3<3<3 :)

    SvaraRadera