tisdag 23 juli 2013

Kommer det bli krig?

Hej! Några av er har kanske sett omröstningen här på sidan? ungefär här ----------->
    (Om det här inlägget är högst upp vill säga).
    Frågan jag ställer är om ni tror att det kommer bli världskrig igen. Då undrar ni kanske varför jag ställer den frågan? (Ja eller inte, oavsett så tänker jag förklara det nu). Det är så här att jag har börjat snida på en ny bokidé och det är en form av framtidsroman. Och hela iden hänger lite på att det kommer/har varit krig. Jag diskuterade det här med min pappa, och han var säker på att det inte skulle bli krig, medan jag tror att det finns stora förutsättningar för det. Jag tänker inte försöka påverka mer med mitt babbel om varför, eller varför inte det kommer bli krig. Den här gången vill jag höra vad ni tycker. Rösta jätte gärna i min omröstning på sidan här, och så får ni jätte gärna också motivera varför ni röstade som ni gjorde i en kommentar här (eller på något annat inlägg om det känns bättre) För jag vill verkligen höra vad folk tycker. Så snälla, snälla, snälla.

Tror ni det kommer att bli världskrig igen? Eller kanske inte världskrig, utan något annat form av krig? Varför/varför inte? Vad kan orsakerna till krig (eller inte krig) vara?

Tack så mycket för hjälpen :* Det betyder mycket att ni engagerar er :D

Kram
Kimberly

P.S några av er har kanske redan röstat, men det syns inte i omröstningen? Det var för att jag var tvungen att omformulera frågan och då försvann de rösterna. Så är så fallet, så får ni gärna rösta igen :D

2 kommentarer:

  1. Menar du i Sverige eller var som helst i världen?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag borde kanske omformulera frågan. Jag syftar snarare på världskrig. <3

      Radera