torsdag 11 juli 2013

Vart är världen påväg?

Hej alla. Klockan är tjugo i 12 på natten och jag sitter ensam i mitt rum vid datorn. Sorligt. Jag vet. Ibland undrar jag var världen är påväg. Jag menar, vi är så beroende av internet (det stavas med ett T, eller hur? Förlåt, ni måste ursäkta min dåliga stavning. Sorry. Tur att det finns stavnings program i dessa tider. Puh), att hålla oss uppkopplade  Kanske av olika anledningar, men slutsatsen är fortfarande den samma.
    Vi är beroende.
    Okej, jag ska vara ärlig, jag vet inte riktigt vart jag är påväg, men nu när jag väll (två L?? Med Ä?? Gud jag är såå dålig på det här.) har kommit igång är det väll bara att fortsätta antar jag.
    Så...jag är lite orolig för dagen samhälle. Hur är all den här uppkopplingen egentligen bra för oss? Vi sitter mycket mer inne än ute? Barn leker med sina telefoner (varför har ens barn under 11 telefoner??) istället för att vara ute och njuta av livet. Vi leker med våra telefoner istället för att vara ute och njuta av livet.
    Ibland så visst, det är jätte bra. Vi kan sprida vårt ord på ett helt annat sätt (ta min underbara blog med ungefär fem läsare som ett exempel. Mitt ord når verkligen ut till folket) Och vi kan hålla kontakten bättre. Men ibland tror jag att vi umgås mer via nätet än i verkliga livet, och det är bara tragisk. Eller kanske inte. Kan allt det här vara bra för oss också??
    Jag menar, det är inte bara nätet, det är all teknologik vi har. All tid vi spenderar framför TV:n tillexempel, och att vi springer på band inomhus istället för ute i naturen (jag dömer ingen, jag skulle nog hellre spinga på ett band inomhus, men jag har inget, så jag har liksom inget val jag måste springa ute - när jag väl springer vill säga)
    Okej, Gud jag vet inte riktigt vad jag snackar om längre, allt det här känns bara väldigt rörigt. Vilket det säkert är.
    Vad jag ville säga är väl bara att jag ifrågasätter hela den här teknologiska världen ibland. Är det verkligen såhär det är meningen att vi ska leva? Vissa stunder älskar jag det, för det gör allt så mycket enkelare. Men ibland tvivlar jag bara helt enkelt. Gör inte ni också det? Tvivlar ni inte ibland?

Okej det är sent, så jag ska nog gå och lägga mig nu innan jag skriver ett till helt onödigt inlägg eller gör något annat dumt.

Ha det så bra
Kram
Kimberly <3<3

P.S kommentera gärna. Det är ingen som kommenterar och jag börjar känna mig ensam :(

2 kommentarer:

 1. Hi, Kimberly. I would like to say that I definitely agree with you. Technology is being used far too much, when we really should be enjoying nature while it lasts.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi, nice to hear that you agree whit me :) And interesting that you are writhing in english :D <3 (since this is a swedish blog)

   Have a good day!
   Love
   Kimberly

   Radera