onsdag 10 juli 2013

So sad there is no more Jane by Design

(If you are english (or speak english) and reads this, use google translate)

Hej hurrni. Såg precis ut serien "Jane by Design." och måste säga att det är en helt underbar serie!! Och jag var så taggad på en säsong två...tills jag upptäckte att det inte fanns någon och inte kommer att finnas heler. Tydligen ska de lägga ner showen, och den instinkten gjorde mig väldigt ledsen :(
    Jag menar, den serien var bara så bra! Den hade liksom något speciellt, och man blev glad av att titta på den, och nu kommer det inget mer, det känns så sorligt. :'(

Sååå.... jag vet egentligen inte riktigt varför jag skriver det här, det är nog väldigt få av de som läser det som kommer bry sig om det i huvud taget, men grejen är den att det var bara en riktigt bra serie helt enkelt, och det är synd om den är borta.
    Och så skriver jag det kanske lite för att jag är i någon form av depp mood och bara måste ösa ur mig någon stans.

Men om någon som (mirakulöst nog) jobbar på ABC family någonsin skulle läsa det här vill jag bara säga några saker:

    - Jag vet att man inte riktigt kommer någon stans med att kalaga men... Det känns som på senaste tiden har ni lagt ner bra serier, pausat andra utan att ge någon uppdatering om dem och i stället startat nya serier. Alvar, vad håller ni på med? Jag vet minst tre serier av ABC family just nu som jag bara väntar (och har väntat på i månader några av dem) att få någon uppdatering på för att de har bara plötsligt slutat gå och man har ingen aning om det kommer mer eller inte. Och Jane by Design var en riktigt bra serie som många gillade, som fortfarande tittas på och som ni slutade mitt i allt i hoppa. Inte bra. Och så startar ni nya serier? Om det är pengarna som inte räcker, varför då starta nya serier, istället för att hålla er till de gamla? Kanske vet jag inte vad jag snackar om, men i sådana fall, förklara för jag förstår verkligen inte
    - För det andra, var Jane by Design en asbra serie, som jag vet att många verkligen gillar, och att folk idag, ett år senare fortfarande blir upprörda över att höra att det inte kommer något mer (inte bara jag - lovar. Haha)
    - I alla fall, Jane by Design var helt enkelt en bra serie, som enligt min uppfattning (och nätsurfande) uppskattades av väldigt många, och det skulle också betyda sååå mycket för väldigt många, om ni kunde överväga att ta upp serien igen. Snälla överväg det. För er är det kanske bara en serie bland många andra, men för vissa människor är det så mycket mer. Tänk på det.

Ja, okej, jag tror jag har uttryckt min åsikt nu.
Och åå, alla, om ni inte har något att göra, kolla in Jane by Design, för om ni inte förstått det under min långa utläggning så är det en JÄTTE bra serie.

Ha det super
Kram
Kimberly

p.s Om ni undrar varför jag skrev "If you are english and reads this, use google translate" där uppe så var det ett infall jag fick som gick ut på att om någon från ABC family faktiskt gick in på min blogg skulle de säkert ändå inte kunna läsa vad jag har skrivit, eftersom det är på svenska. Där av kommentaren. Men förmodligen kommer ingen engelsk över huvud taget gå in på min blogg, så det var säkert onödigt, men man vet aldrig. Aldrig fel att gå lite globalt liksom.

2 kommentarer:

 1. Haha du är så söt kim! Ska nog kolla på serien tror jag :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha du med, och ja! Kolla på serien, tror du skulle gilla den :D 3<3<3
   Kram!!

   Radera